Monday, June 28, 2010

sama tak?



pau -6 bulan



ratu nagis - 4 bulan

korang rasa sama tak muka baby gomok aku ni hah hahahah, yang pasti dua2 pipi tembam la..masa kecik la tu pastu kalau dah besar gabak..mesti slim mylim jer..ceh comei masa kecik jer..tapi pau slow sikit la..6 bulan ni belum lagi boleh meniarap, merangkak pon belom..lambat tui..yang best dah boleh sebut baba...why?ko sayang baba ko je ke...padahal mencik sangat la pulak..x faham aku

ape2 pon mama sayang korang la..setakat ni aku rasa mmg nak 2 je la anak jelah..di sebab kan aku bedah kan..kngerian bedah tu belum terhilang dari otak aku ni lah ..so minat kepada 2 saja lah pada waktu ni lah..ok lah tu kan ....

lama kan nk update kan sebab mood update tu takda mari lah ...nak nak baru nak bangunkan semula blog ni ..ehem

1 comment:

iswatie "colours of life" said...

pau muka anjang n bulat....mica muka lebar n bulat.yg pasti both mcm mukasian en azim x ada gen dia..hahahaha