Friday, June 18, 2010

maKan for my opismate




today ade maljis untuk opismate aku lah...buadak sabah ni mau berhenti kerja, so today adalah last day dia..so deparment ade buat makan2 lah tok budak ni..ngada2 tui mau berhenti tau, suka tinggalkan aku sorang kat deparment ni..nanti ade org buli i....nak buat camne kan adat kan...tak semua org boleh bertahan lama kan..sabar je lah...aku bawa kek je...hahah maleh a nak buat..aku nak buat kek...dengan si pau tu asyik nak berkepit jer...kirim salam je lah..



baju purple tu lah ..my sweet kawan mau pergi waa i will miss u ok....aku ngada2 kan ...tunjuk body cukuplah..nak bg watie gan nana jeles gan aku slim hahahah....muka takyah la..kan dah kena blur kuikui...nasib la badan la kan..nak jugak show badan hahahha..nanti kena komplin oooo...

1 comment:

iswatie "colours of life" said...

x jeles pun tgk ko kurus..hahahaha * tipu*

wei..asyik hang dok buat mkn org berenti ja...bila hang lak?? * jgn lempang saya*